Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη, 11 Νοεμβρίου 2014

Φωτογραφίες από το βόθρο: Round 1


Εκκεντρικές, cult, σπάνιες και γεμάτες σαπίλα, το άρθρο αυτό θα αποτελεί τακτική περιοδική στήλη του Marxism Daily και θα ανεβάζει χιουμοριστικές φωτογραφίες από τον πολιτικό κόσμο του σήμερα και του χθες της ελληνικής πραγματικότητας. Πρωταγωνιστές τους, οι αγαπημένοι σας ήρωες: Γιώργος Παπανδρέου, Κωνσταντίνος Καραμανλής, Γιώργος Καρατζαφέρης, Αλέξης Τσίπρας και οι παρέες τους. Απολαύστε τους σε φωτογραφικά ντοκουμέντα που δεν ξέρατε ότι υπάρχουν ή που γνωρίζατε την ύπαρξή τους και χαίρεστε που την ξαναθυμηθήκατε...Ο Terminator, o τσολιάς και ο ΓΑΠΟ κυβερνήτης της Καλιφόρνια (μα τι στο διάολο σκέφτονται εκεί), και ο Γιωργάκης Παπανδρέου σέρνουν τον χορό σε άγνωστη εκδήλωση. Πίσω τους φιγουράρει κλασσικός αστυνομικός της ελληνικής υπαίθρου (με μυστάκιον). Ποιο χωριό άραγε να καμαρώνει την παρουσία τους εκεί; 

Το koolnews αναφέρει σχετικά: 

"Μια φιγούρα με λευκό χιτώνα που δεν διακρίνεται καθαρά παραπέμπει ενδεχομένως σε τελετή που μπορεί να έχει γίνει στην Αρχαία Ολυμπία. Από το ντύσιμο και από τα μαλλιά του κ. Παπανδρέου ο χρόνος τοποθετείται πιθανότατα μετά το 1985 και πριν το 1990.

Παρά το γεγονός ότι πουθενά δεν καταγράφεται επίσκεψη του Σβαρτζενέγκερ στην Ελλάδα εκείνη την εποχή η φωτογραφία είναι κατά τεκμήριο αυθεντική και όχι προϊόν μοντάζ και αυτό συνάγεται από τον τρόπο με τον οποίο πιάνονται τα χέρια των χορευτών καθώς και από ότι η φωτογραφία προέρχεται εμφανώς από αρχείο εφημερίδας και έχει τραβηχτεί σε αρνητικό και όχι σε ψηφιακή μορφή."

Πηγή : http://www.ellinofreneianet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου