Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Νεοναζί βεβήλωσαν το μνημείο του Παύλου Φύσσα


Τα ξημερώματα της Τρίτης νεοναζί βεβήλωσαν το μνημείο του Παύλου Φύσσα στο σημείο που δολοφονήθηκε στο Κερατσίνι, σχεδιάζοντας πάνω του σβάστικες.

Τα νεοναζιστικά αποβράσματα υπέγραψαν σαν "C-18" υπογραφή που χρησιμοποιεί η βρετανική οργάνωση "Combat 18" που ευθύνται για σειρά επιθετικών ενεργειών κατά μεταναστών, που ξεκινούν από ξυλοδαρμούς και φθάνουν μέχρι τη δολοφονία.

Τα ξημερώματα της Τρίτης 24 Φεβρουάριου άγνωστοι προκάλεσαν ζημιές στο μνημείο του Παύλου Φύσσα, στο σημείο όπου το Σεπτέμβρη του 2013 δολοφονήθηκε από τα μέλη της φασιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής. Αγκυλωτοί σταυροί και φασιστικά συνθήματα γέμισαν τη προτομή του αντιφασίστα μουσικού, τονίζεται στην ανακοίνωση του δήμου Κερατσινίου.

Άραγε η Χρυσή Αυγή θα παραδεχτεί ότι σχετίζεται με το περιστατικό ή θα τηρήσει την γνωστή στάση των φασιστών "δεν σε είδα δεν σε ξέρω";

Τα νεοναζιστικά αποβράσματα λέρωσαν το μνημείο του Παύλου Φύσσα νομίζοντας πως έτσι λερώνουν τη μνήμη του. Κάνουν λάθος! Απλώς αναπαράγουν τη βρώμα και τη σαπίλα που κρύβουν στην πολιτική και την προσωπική τους ηθική.





Εικόνες από εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου