Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Σαν παλιοί καλοί φίλοι

Από αριστερά προς τα δεξιά: Γαλέος, Μαρίνος, Κωστούρος, Κοδέλας, Ανδριανός, Γαβρήλος, Γραμματικόπουλος

Σαν παλιοί καλοί φίλοι έκατσαν στο ίδιο τραπέζι και συνεστιάστηκαν οι βουλευτές Γαλέος και Κοδέλας, των κομμάτων της Χρυσής Αυγής και του ΣΥΡΙΖΑ στην κοπή της πίτας του Εμπορικού Συλλόγου Ναυπλίου.

Μετά από κάτι συμπορεύσεις στα συνδικαλιστικά του Δήμου Περάματος, η κυβερνητική δύναμη και το κόμμα των νεοναζί φασιστών, αποφάσισαν να αφήσουν το παρελθόν στο παρελθόν... Τη νέα "σοβαρή Χρυσή Αυγή" ξεκίνησε να δημιουργεί ο νεοεκλεγείς Βουλευτής Αργολίδας Γιώργος Γαλέος, εγχείρημα για την επίτευξη του οποίου, θα πρέπει να κάτσει και με "άπλυτους αριστερούς" στο ίδιο τραπέζι. Oh well, τι να γίνει; Η πολιτική απαιτεί θυσίες.

Από την άλλη μεριά απορία προκαλεί το γεγονός ότι ο έτερος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν σιχάθηκε να τρώει δίπλα σε τέτοια ναζιστικά απολιθώματα. Βεβαίως, αφού κανένα Μνημόνιο δεν σκίστηκε, κανένα μέτρο δεν πάρθηκε πίσω και κανένας μισθός δεν θα πάει στα 751 (έως το 2016), μπορεί και σε αυτό τα παιδιά να έχουν βάλει νεράκι στο κρασί τους. Εδώ βέβαια χρειάζονται γαλόνια νερού προκειμένου να μην καταλαβαίνεις τη μπόχα.

Εμ, τι να κάνουμε; Έτσι είναι η σοσιαλδημοκρατία. Κι όποιος δεν με πιστεύει ας ρωτήσει και τη Ρόζα Λούξεμπουργκ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου