Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Προεκλογική περίοδος: Round 6


Ξεκινώντας από την Πολεμίστρια του Φωτός, είπα να σκαλίσω ακόμα μερικές από τις υποψήφιες περσόνες του κόμματος Ψυχάρη-Μπόμπολα "Το Ποταμι". Τι διαπίστωσα; Αν δεν έχεις την ουλή της λοβοτομής πάνω από το δεξί φρύδι, δεν δικαιούσαι να τους βάλεις στη Βουλή. Πάμε να χαζέψουμε μερικούς από τους "ανεξάρτητους, φρέσκους, καλοπροαίρετους" υποψηφίους του κόμματος: 


Σταμάτης Παπαδήμος

Χμμμ. Μα ποιος είναι αυτός ο φρέσκος κουλτουριάρης ζωγράφος; Α! Ναι βεβαίως! Αυτός ο νέος και φρέσκος κύριος που καπνίζει σαν άλλος Πικάσο στο ατελιέ, είναι ο μη εμπλεκόμενος με το σάπιο πολιτικό σκηνικό, πάλαι ποτέ υποψήφιος  με τη Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας Μπακογιάννη.

Ευχαριστούμε Σταύρο για την επιλογή σου να ανανεώσεις το πολιτικό σκηνικό με νέα πρόσωπα. Όντως και η Ντόρα τέτοια νέα πρόσωπα συγκέντρωνε στο ψηφοδέλτιό της. Πράγματι τα κατάφερες θαυμάσια.



Άγγελος Ρούβαλης

Οινοποιός- οινοπαραγωγός της Πάτρας. 

Ο κύριος Ρούβαλης, ως νέος και δροσερός υποψήφιος που νοιάζεται για τη χώρα δήλωσε σε προεκλογική συζήτηση στο Αίγιο: Η απόφαση του Mario Dragi δίνει βαθιά αναπνοή στην Ελλάδα, «εφ όσον είναι σε πρόγραμμα». Εντάξει ρε παιδιά κι εμείς νομίζαμε ότι το Μνημόνιο ήταν πρόβλημα. 

Αφού δίνει μεγάλη ανάσα στη χώρα ο έλεγχος να σε ψηφίσουμε να σιγουρευτούμε για τη συνέχισή του. Άλλωστε όταν είσαι ο Μπουτάρης της Αχαίας μπορεί και να μην σε πειράζει και τόσο η δήλωση Dragi. 



Νικόλας Γιατρομανωλάκης 

Ο άνθρωπος που έκανε να προβληματιστώ για το "πρόβλημα του καφασιού", πτυχή του προβλήματος με το parking της Αθήνας και από τότε σκέπτομαι να τον βάλω στη Βουλή. Ο άνθρωπος που μεταξύ άλλων υποστήριξε ότι η διάλυση του ελληνικού στρατού και η διευθέτηση των ελληνικών συνόρων μέσω της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι κάτι που προωθεί την εμβάθυνση της ΕΕ. ζητά την ψήφο μας γιατί όπως λέει χρειάζεται κάτι νέο στην πολιτική σκηνή της χώρας.

Δείτε εδώ το καφάσι και εδώ σχετικά με τον στρατό.







Γιώργος Αμυράς 

Ποδηλάτης που στις ευρωεκλογές δήλωνε θερμός υποστηρικτής των συνεργασιών και της λογικής και για αυτό τότε κατέβηκε υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία. Ακόμα ένα δείγμα του νέου αέρα που φέρνει στο πολιτικό σκηνικό το Ποτάμι των καλών προθέσεων και των φρέσκων προσώπων.






Γρηγόρης Ψαριανός


Ο γυρολόγος της αριστεράς. Ο άνθρωπος όλων των εποχών. Ο μέγας και ανυπέρβλητος Γρηγόρης Ψαριανός που βρέθηκε σε συγκυβέρνηση με τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ και κατέληξε άστεγος και μόνος να περιφέρει το σαρκίο του αναζητώντας νέα κόμματα να τον στεγάσουν. Αυτός κι αν είναι φρέσκος! Αυτός κι αν είναι ανεξάρτητος και χωρίς δεσμεύσεις. Δεσμεύεται μόνο από την ακόρεστη πείνα του για βουλευτικούς μισθούς. Τι πρέπει ρε γαμώτο να πάθει κανείς για να καταλάβει ότι πρέπει να πάει σπίτι του.


Πηγή: Luben.tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου