Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου 2015

Προεκλογική περίοδος: Round 1


Με πλέρια χαρά και μεγάλη ικανοποίηση βλέπω μέρα τη μέρα να αποκαλύπτονται όλο και περισσότερες cult φυσιογνωμίες από τους υποψήφιους διαφόρων κομμάτων, όμως σήμερα ανακάλυψα τον καλύτερο όλων. Έναν συνδυασμό δεξιάς νοοτροπίας, έλλειψης ενημέρωσης και το ψεύτικο κουλτουρέ προφίλ, που από κάτω κρύβει ...θησαυρούς...

Υποψήφιος με τον Πάνο Καμμένο ο γνωστός Γιαγκόναν ο βάρβαρος! 

Αναφέρομαι βέβαια στον Γιάγκο Ραφτόπουλο με τα τρία διεθνή βραβεία κινηματογράφου και την ελληνική σημαία σε sepia στυλ από πίσω, που πρωταγωνίστησε στην cult ταινία Γιαγκόναν ο βάρβαρος. 

Η πολιτική πορεία του Γιάγκου Ραφτόπουλου, είναι συνυφασμένη με το ΠΑΣΟΚ και την ακροδεξιά. Όπως λέει το βιογραφικό του:

  • Το 2003 ίδρυσε στο Πολυτεχνείο τη μοναδική ανεξάρτητη παράταξη με το όνομα Δ.Α.Σ.Π. (=Δ.εν Α.νήκω Σ.ε Π.αράταξη) η οποία πλέον συνεχίζει και πανελλαδικά.
  • Στις Δημοτικές Εκλογές του 2006 στήριξε τον ανεξάρτητο Γιάννη Δημαρά και του 2010 τον Κώστα Χριστόπουλο.
  • Στις Βουλευτικές Εκλογές του 2009 ήταν ο νεότερος υποψήφιος βουλευτής με τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό (ΛΑΟΣ).

Ας μην μείνουμε μόνο όμως στο φαίνεσθαι. Ας του δώσουμε μια ευκαιρία να τοποθετηθεί σε κάποιο ζήτημα και ας κρίνουμε και από εκεί. Στο διαδίκτυο κυκλοφορεί η τοποθέτησή του κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παπαδημούλη σχετικά με τη δολοφονία των δύο bodybuilder στη Μάνη. Ας δούμε λοιπόν τι γράφει: Δεν το περίμενα να πρέπει να υπερασπιστώ τον Παπαδημούλη ποτέ στη ζωή μου αλλά ας πάει και το παλιάμπελο: 

1)  Όποιον βλέπεις φουσκωτό, με ξυρισμένο κεφάλι και τατουάζ τη σβάστικα εύλογα υποθέτεις ότι 
είναι νεοναζί. Οι εν λόγω δύο είχαν ανεβάσει στο διαδίκτυο και λογότυπα της Χρυσής Αυγής.

2)  Ο Παπαδημούλης δεν ασεβεί κατά των νεκρών λέγοντας την αλήθεια. Επιπροσθέτως ισχυρίζεται ότι ένας εκ των δύο τον απειλούσε και τον τραμπούκιζε στο facebook.

3) To να δηλώνεις ότι κάποιος είναι νεοναζί όταν είναι νεοναζί σε καθιστά φασίστα; Τι διάολο λογική είναι αυτή; 

Τέλος να πούμε ότι το τρίπτυχο ΥΒΡΙΣ- ΤΙΣΙΣ-ΝΕΜΕΣΙΣ και ο Αχιλλέας είναι ΜΥΘΟΛΟΓΙΚΑ  στοιχεία και πρόσωπα και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα. Ο λόγος; Δεν υπάρχει δωδεκάθεο. Άσε δε που το σκυλεύω γράφεται με "υ". 

ΥΓ: Είναι αδύνατο να είσαι ρατσιστής με τους φασίστες. Σκέψου το λίγο ρε Γιάγκο, οξύμωρο είναι. 


Πηγές: Η εικόνες από εδώ και εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου