Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Αννα-Μισέλ Ασημακοπούλου: Αφιέρωμα στην καφρίλα

Μαζεύαμε καιρό υλικό για να δημοσιεύσουμε ένα μικρό αφιέρωμα, ένα ποτ πουρί για το χάλι που αποτελεί ο θηλυκός Γιακουμάτος και εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας. Σήμερα θεωρούμε ότι το "προσκύνημά" μας αυτό στο δρόμο της καφρίλας τελείωσε και με χαρά σας παρουσιάζουμε το αποτέλεσμά του...

Η Άννα Ασημακοπούλου γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη το 1967. Σπούδασε νομικά και οικονομικά στην Πενσυλβάνια και πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στη Νέα Υόρκη. Εκλογική περιφέρειά της είναι ο νομός Ιωαννίνων.

Βαφτισμένη από την μαύρη βασιλική οικογένεια των Γκλύξμπουργκ, που ευτυχώς τσακίστηκε κι έφυγε από την Ελλάδα, αφού την χρέωσε μερικά δις, η κα Ασημακοπούλου τιμά το λάδι της νονάς της Άννα-Μαρίας Γκλύξμπουργκ, ακολουθώντας στο δρόμο του ραγιαδισμού, του οσφυοκαμπτισμού και του άκρατου φιλελευθερισμού. 


Η Άννα- Μισέλ με τη νονά της στο εξοχικό της. Δεξιά ο σεφ που τους μαγείρεψε. Τον ίδιο καλώ
κι εγώ όταν δεξιώνω φίλους..


Ακολουθούν τα έργα και οι ημέρες, της γυναίκας - φερέφωνου του Αντώνη Σαμαρά και των αφεντάδων του: 


Ναι σε όλα

Πριν περάσουμε στην παραπολιτική και τη "μελέτη ήθους" της κοινοβουλευτικής εκπροσώπου, δεν μπορούμε παρά να επικεντρώσουμε στο κυρίαρχο: Η κα Ασημακοπούλου ψήφισε ένα-ένα όλα τα Μνημόνια, τις εφαρμοστικές και τις δανειακές συμβάσεις που ρουφάνε το μεδούλι του ελληνικού λαού και χαρίζουν δις σε τράπεζες και επιχειρηματίες. Τα μέτρα που τσάκισαν και τσακίζουν όλα τα κεκτημένα του ελληνικού λαού, σε επίπεδο δικαιωμάτων, ζωής και αξιοπρέπειας, αποτελούν πνευματικό τέκνο και πολιτική απόφαση της κας Ασημακοπούλου. Χαρακτηρίζουν δε κατά τη γνώμη μας, το ήθος της γυναικός. 


Τσίπουρο και καφέ με τις καθαρίστριες

"Ανθρώπινα αισθάνομαι αυτό που αισθάνονται όλοι όταν βλέπουν αυτή τη σκηνή και τις γυναίκες αυτές τις έχω γνωρίσει, επειδή είχαν έρθει στο γραφείο μου. Και έχουμε πιει στο γραφείο μου τότε και ένα τσίπουρο μαζί, παραγωγής μου" Το παραπάνω ψέμα, αφορά τις απολυμένες καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών, τις οποίες ξυλοκόπησε άγρια με ΜΑΤ το κόμμα της κυρίας Ασημακοπούλου. Κατά τα άλλα δήλωνε ότι πολλάκις έχουν πιει καφέ στη Βουλή κάτι που και εκείνες καταγγέλλουν ως αισχρό ψέμα. Ο δίκαιος αγώνας των καθαριστριών, που παρά τις ανάλογες δικαστικές αποφάσεις δεν έχουν επαναπροσληφθεί, βρήκε μόνο την αθλιότητα και το ψέμα στο πρόσωπο της κας Ασημακοπούλου, που τις "αισθάνεται ανθρώπινα".




"Χρυσή μου να πεις τη μάνα σου"

Ακόμα ένα, πιο φρέσκο, παράδειγμα ήθους και πολιτικού πολιτισμού από την κα Ασημακοπούλου ελέχθη σήμερα το πρωί σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Mega. Η εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας, διακόπτοντας τον Πάνο Σκουρλέτη του ΣΥΡΙΖΑ, και αφού αυτός αγανακτώντας, της είπε "Αχ χρυσή μου" απάντησε εκνευρισμένη «Χρυσή μου; Χρυσή μου να πεις τη μάνα σου». Σε μια ατάκα που ταιριάζει μάλλον στη Χρυσή Αυγή, με την οποία μοιράζονται βέβαια κοινές αξίες, η κα Ασημακοπούλου απέδειξε ξανά το επίπεδο πολιτισμού της. Κρίμα που ο Σκουρλέτης δεν διέθετε τα απαιτούμενα κότσια να την ξεφτιλίσει. 


"Θα μπούμε σε περιπέτειες αν κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ"

Η πολιτική εκτίμηση της κας Ασημακοπούλου, πλήρως εναρμονισμένη με την πολιτική γραμμή του κόμματός της, εκφράστηκε με την ακόλουθη γελοιότητα, στην εκπομπή "Παραπολιτικά" του 90,1: «Φοβάμαι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να μας βάλει σε περιπέτειες, εάν κυβερνήσει». Το γελοίο του πράγματος αφορά δύο σκέλη: 

  1. Κατηγορεί το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ για περιπέτειες της χώρας, όταν το κόμμα και η ψήφος της έχουν βυθίσει τον λαό σε ανέχεια. Με την εξαίρεση λοιπόν που αυτές οι νέες περιπέτειες θα είναι στο "Νησί των Θησαυρών" ή άλλο φανταστικό μέρος, τις "περιπέτειες" τις έχουμε ήδη βιώσει από την ίδια και το κόμμα της.
  2. Προσπαθεί να μας παρουσιάσει τον ΣΥΡΙΖΑ σαν κάτι το διαφορετικό και το κακό. Με το ΣΥΡΙΖΑ μοιράζονται συνομιλητές και υποστηρικτές. Μοιράζονται την αξία του να σκύβεις το κεφάλι στην αστική τάξη και να κάνεις κάθε είδους ντρίπλα προκειμένου να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα. Πού τάχα πιστεύει ότι διαφέρουν, για να μας βάλει ο ΣΥΡΙΖΑ σε περιπέτειες; 

Με τις παραπάνω σκέψεις, της αφιερώνουμε το παρακάτω quiz για να μας βρει τις "περιπετειώδεις διαφορές" και να το λύσει: 

Βρες τις διαφορές



"Η αριστερή ολιγαρχία μας έφερε μέχρι εδώ"

Ένα ακόμα αγαπημένο highlight λαϊκισμού και αθλιότητας που λέχθηκε ως απάντηση στην βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ. Κουντουρά από την κα Ασημακοπούλου. Μιλώντας για το δημοσιονομικό κενό και για την τρύπα των χρημάτων από περικομμένους μισθούς και συντάξεις που δεν επιστρέφουν στο κράτος. Η κα Ασημακοπούλου κατηγόρησε την "αριστερή ολιγαρχία" για την χρηματοοικονομική κρίση και το ελληνικό χρέος. Ποιους εννοεί η μεγάλη ποιήτρια; Μήπως δεν είναι οι κυβερνήσεις του κόμματός της και του αδελφού κόμματος ΠΑΣΟΚ που μοιράζονται την ευθύνη για το δημόσιο χρέος; Μήπως δεν έπαιξαν τα ταμεία; Δεν έστησαν οικονομικά σκάνδαλα; Δεν χάρισαν δάνεια και ζεστό χρήμα σε επιχειρηματίες και τράπεζες; Ποιοι τελικά είναι η σκιώδης αριστερή ολιγαρχία που "φταίει για όλα" ; Υποπτεύομαι το εβραιομασονικό κομμουνιστικό λόμπι που έλεγε ο Δ. Λιακόπουλος...





"Με νομικό μιλάτε και με βουλευτή και ο τόνος να είναι ανάλογος"

Το ύφος και το ήθος της κας Ασημακοπούλου αντικατοπτρίζεται για ακόμα μια φορά στην απάντησή της στον καθηγητή συνταγματικού δικαίου Κ. Χρυσόγονο πάνω σε μια συζήτηση που έγινε για το κλείσιμο της ΕΡΤ στο κανάλι του ΑΝΤ1. Ούτε λίγο ούτε πολύ η "σεμνή και ταπεινή" εκπρόσωπος τύπου, με ύφος 7 καρδιναλίων, ενίσχυσε την όποια ισχνή επιχειρηματολογία προσπαθούσε να αναπτύξει με την προσωπική προβολή του "κοίτα ποια είμαι εγώ", απέναντι σε έναν συνομιλητή που θα μπορούσε κάλλιστα να κάνει το ίδιο, αλλά επέλεξε τη σοβαρότητα. Η παραπάνω φράση αν αποτυπώνει κάτι, είναι κατά πάσα πιθανότητα το παρακάτω: Η αυθάδεια και η εγωπάθεια τόσο του ατόμου όσο και της κομματικής δράκας που αυτό εκπροσωπεί, και η οποία βέβαια, είναι καθρέπτης της αυθάδειας και της εγωπάθειας της τάξης που αυτή υπηρετεί.






Πηγές: 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου