Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Kαλώς ήρθες Μνημόνιο ... 3

Και όσο πλησιάζουμε στον Ιούνιο και οι διαπραγματεύσεις με αυτούς που παλιά ήταν "Τρόικα" και τώρα είναι "Θεσμοί" η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ του "Πρώτη φορά Αριστερά" και των σχισμένων Μνημονίων πλησιάζει στην συμφωνία με τους δανειστές και την υπογραφή και νέου, τρίτου Μνημονίου που προφανώς θα το ονομάσουν κι αυτό διαφορετικά (Προτείνω το: Συμφωνία για την νίκη των ελεύθερων λαών της Μέσης Γης)

«Τα πράγματα προχωρούν προς τη σωστή κατεύθυνση. Υπάρχει συμφωνία στο θέμα του ΦΠΑ, στον ενεργειακό τομέα και στις ιδιωτικοποιήσεις, ενώ κοντά σε συμφωνία βρίσκεται και το θέμα της χρηματοοικονομικής σταθερότητας», τονίζουν καλά πληροφορημένες πηγές της Κομισιόν, συμπληρώνοντας: «Το ποτήρι είναι μισογεμάτο», αφού εξέφρασαν την ελπίδα ότι θα σημειωθεί συγκεκριμένη πρόοδος ως τις 11 Μαΐου, ώστε οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης να αποτιμήσουν θετικά την πορεία των διαπραγματεύσεων, ενδεχομένως και με κοινή τους δήλωση.

Άλλα σημεία συμφωνίας είναι η παραμονή του ΕΝΦΙΑ και για όλο το 2015 και τα κόκκινα δάνεια. 

«Η κυβέρνηση οδεύει προς νέο μνημόνιο. Οι μάσκες πλέον πέφτουν! Θα έχουμε νέο χτύπημα σε εργασιακά, συντάξεις, συλλογικές συμβάσεις, με ιδιωτικοποιήσεις δημόσιας περιουσίας και νέα φορολογικά βάρη. Ενώ διατηρεί όλα τα αντιλαϊκά μέτρα των προηγούμενων μνημονίων διαιωνίζοντας έτσι τη φτώχεια για το λαό μας». Δήλωσε ο γ.γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας σήμερα 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου