Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 30 Μαΐου 2015

Aντιδράσεις Βουλευτών 24/5

Δεκάδες βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ προχώρησαν σε κατάθεση ψηφίσματος προς την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, στη διάρκεια των εργασιών του οργάνου το περασμένο σαββατοκύριακο (23-24/5/15), για τα 14 περιφερειακά κρατικά αεροδρόμια. 

Τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, οι βουλευτές και οι Συντονιστές Νομαρχιακών Επιτροπών του ΣΥΡΙΖΑ, που κατέθεσαν το ψήφισμα αναφέρονται στην ανάγκη υπεράσπισης της δημόσιας περιουσίας (συμπεριλαμβανομένων και των 14 Περιφερειακών Αεροδρόμιων της χώρας) και αποτροπής του ξεπουλήματος της που οι προηγούμενες κυβερνήσεις μεθόδευσαν δια των μνημονιακών νόμων, ως «κόκκινη γραμμή» που πρέπει να διατηρήσει η κυβέρνηση και η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Το σχόλιό μας σε αυτή την καθυστερημένη αντίδραση απέναντι στην πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ είναι το εξής: Είναι μόνο μια έκφανση της αντιλαϊκής πολιτικής, της φτώχειας και της λιτότητας που συνεχίζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Πρόκειται για την κορυφή του παγόβουνου, όταν οι μηχανισμοί για την περικοπή συντάξεων και επιδομάτων παραμένουν στο ακέραιοι εν ισχύ, ενώ παράλληλα ετοιμάζεται και το Μνημόνιο 3.

Η οδός κυρίες και κύριοι προς την "έντιμη" αντίδραση στην τιτάνια κωλοτούμπα του κόμματός σας είναι μια και μοναδική: Διαμαρτυρία και παραίτηση από το βουλευτικό αξίωμα. 

Όλα, μα όλα τα υπόλοιπα είναι άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε, ανέξοδα και εύκολα. 

Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου