Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2015

Eπιτέλους...

Και επιτέλους ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να δω τον ΣΥΡΙΖΑ, και ειδικά τον Συνασπισμό να εκπληρώνει την ΠΑΣΟΚική του μεταμόρφωση. 

Όπως κι εσύ φίλε/φίλη περίμενες πάνω από το Game Boy ώρες το Magikarp να εξελιχθεί επιτέλους σε Gyarados, κι όταν αυτό επιτέλους έγινε, ένιωσες να πετάς στα σύννεφα, έτσι νιώθω κι εγώ που επιτέλους το μαγικό ταξίδι του ΣΥΡΙΖΑ στον κόσμο του ΠΑΣΟΚ έφθασε στο τέρμα του.Μετά την επικύρωση των Μνημονίων, την μη αναστολή των απολύσεων, την παραμονή στην Ευρωπαϊκή Ένωση, την μη επαναπρόσληψη των απολυμένων της ΕΡΤ και την Τρόικα που έγινε "Θεσμός", ο ΣΥΡΙΖΑ ολοκληρώνει την οβιδιακή του μεταμόρφωση σε ΠΑΣΟΚ, χρησιμοποιώντας την ίδια εκείνη φρασεολογία που έμεινε στην Ιστορία δια στόματος Παπανδρέου: "Λεφτά Υπάρχουν


Ιδού λοιπόν η σημερινή "ΑΥΓΗ"
Δεν θα προχωρήσω στο να αναλύσω για το εάν οι προβλέψεις για τα έσοδα από τη λαθρεμπορία καπνού, τις ελβετικές καταθέσεις και τα ληξιπρόθεσμα χρέη στην εφορία μπορούν να αγγίξουν το 1 δις που ευαγγελίζεται η εφημερίδα "ΑΥΓΗ".

Δεν θα αναφερθώ καν στο κατά πόσο είναι εφικτό να φορολογήσεις καταθέσεις της ελληνικής αστικής τάξης και μάλιστα τοποθετημένες σε έναν φορολογικό παράδεισο.

Δεν θα σχολιάσω την πρώτη κίνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να ξαφρίσουν τα ταμεία για να πληρώσουν τη δόση στο ΔΝΤ. 

Δεν θα μιλήσω για τα ενδεχόμενα μέτρα που εμπεριέχονται στη "συμφωνία με τους εταίρους μας" που ακόμα δεν έχει φθάσει στην Βουλή...

Ένα μόνο πράγμα θα ήθελα να αναρωτηθώ: Άντε και τα λεφτά υπάρχουν. Και επί ΝΔ-ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ υπήρχαν. Τι μας κάνει να πιστεύουμε ότι δεν θα τα δώσουν δωράκι στις τράπεζες; Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου